Vill du bli en av oss?

Vi söker alltid efter nya talanger.

Är du intresserad av en karriär inom teknik- fordonsbranschen? Vi söker efter hängivna och talangfulla elektriker och mekaniker som vill arbeta tillsammans med vårt expertteam. Hittar du inte den anställning du vill söka? Skicka ditt CV till oss ändå. Det finns alltid plats för talang i vårt företag. Ansök direkt för att få reda på om Svenska Tjänstegruppen AB är rätt arbetsplats för dig.

Kategori

Felsökare

Vi söker dig som är utbildad inom el och har ett intresse för teknik. Som felsökare arbetar du med att utreda och åtgärda fel som uppstår i tågets styr- och signalsystem.

Kategori

Underhållstekniker

Var med och säkra tågflottan genom att avhjälpa fel och skador samt förebygga nya problem. Som underhållstekniker eller mekaniker är du en av dem som hjälper till och säkrar transporten för tusentals resenärer.

Arbetet innebär både arbete i tågets kupé och utsida samt drivning.

Kategori

Vi söker alltid nya talanger

​Är du utbildad elektriker, tekniker eller mekaniker? Har du ett intresse för teknik och styrsystem? Vill du prova en ny bransch? Skicka in ditt cv till oss!

Superscript

Utbildning och möjligheter

Vi utbildar vår personal och säkerställer kompetens

Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda vår personal så att de har rätt förutsättningar för att ta sig an sina arbetsuppgifter. Utöver arbetsspecifika utbildningar utbildar vi vår personal i exempelvis HLR.

Snabbansökan

Skicka in en snabbansökan med en kort beskrivning av dig och dina
erfarenheter så hör vi av oss.
Namn E-post Telefonnummer Mini CV/personligt brev Jag accepterar regler och villkor och Integritetspolicyn Skicka in